Utbildning och handledning

Kompetent och väl förberedd vårdpersonal

Att arbeta inom äldreomsorg ställer stora krav på djup och bred kunskap inom en mängd områden – personlig mognad, social kompetens, yrkesspecifik kompetens, ett djupt engagemang och en önskan att arbeta med människor.

En stor utmaning inom äldreomsorgen de kommande åren är att rekrytera och behålla personal med rätt kompetens och engagemang. En viktig framgångsfaktor är att all nyanställd personal får en god introduktion och kvalificerad handledning, och att personalen stimuleras och uppmuntras till delaktighet och utveckling av verksamheten. En annan viktig faktor är att kompetensutvecklingen sker utifrån personalens önskemål och behov och genomförs på den enskilda arbetsplatsen.

I samarbete med enskilda verksamheter i hemtjänst och på äldreboende kan vi genomföra riktade utbildningar enligt önskemål och vi erbjuder också handledning av personal, både individuellt och i grupp.

Du är välkommen att kontakta oss för ytterligare information och förslag!

e-mail: info@carnovo.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>